Varhaiskaali-pekonilisäke

varhaiskaali-pekonilisäke

 

Apua, hirvee nälkä! ABC:n kalahyllystä savulohta matkaan ja kotoa kaapista löytyy tasan yksi pekonipaketti, varhaiskaalia ja sipuleita. Näillä mennään. No ei se mitään, erittäin hyvä lopputulos joka tapauksessa. Annoksesta riitti kahdelle nälkäiselle aikuiselle ja yhdelle kääpiölle. Tämä lisäke sisältää sen verran rasvaa, että suosittelen lisäproteiiniksi jotakin hieman rasvattomampaa. Tai jos olet VHH:lla niin anna mennä minkä kanssa tahansa :).

Investoitava aika tämän ruuan valmistamiseen max. 10min.

Tarvikkeet valurautapannun lisäksi:

  • (1tl kookosöljyä tai gheetä)
  • 1 keskikokoinen varhaiskaali
  • 1pkt luomupekonia
  • 1 uuden sadon sipuli
  • 1 kynsi valkosipulia
  • suolaa ja pippuria

Puukota pekonit, sipuli ja varhaiskaali ohueksi suikaleeksi. Lisää kuumennetulle valurautapannullesi hieman kookosöljyä ja paista pekonit rapeiksi. Lusikoi pekonit sivuun odottamaan ja lisää pekonirasvaiselle pannulle varhaiskaalit ja sipulit paistumaan. Sekoittele puulastalla niin kauan, että kaalit alkavat pehmetä. Purista sekaan valkosipuli ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon pekonit. Valmis.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: