Miksi

Ajatus tästä blogista on elänyt jo jonkin aikaa. Teen kookosleipätyökseni pääasiallisesti ravinto- ja elämäntaidonvalmennusta sekä personal trainingia Optimal Performance Oy:ssä ja asiakkaani kysyvät minulta usein käytännön neuvoja päivittäiseen ruuanlaittoon ja elämäntapoihin.  Aluksi kirjoittelin ahkerasti reseptejä OP:n omaan reseptiblogiin, mutta ymmärsin juttujeni tason olevan välillä sitä luokkaa, että näin viisaimmaksi perustaa Ihan Oman Blogin :). Ei kärsi firman maine liikaa.

Kolmilapsisen perheen äitinä ruokaa pitää laittaa aina, paljon ja koko ajan. Luulen, että tästä kokemuksesta on hyötyä myös muille. Vielä kun haluan ruuan olevan mahdollisimman paljon luomua ja laadultaan hyvää, myös ruuan hinta on the big issue. Annan blogissa vinkkejä siihen, miten tällaisen joukkueen ruokkii ilman vararikkoon joutumista.

Oma ruokaideologiani lähentelee aika pitkälti paleoruokavaliota. Se on siis luontaisesti täysin viljaton ja gluteeniton. Suurelta osin myös maidoton ja sokeriton. Marjoja käytän, samoin jonkin verran hedelmiä. Perheeltäni en velvoita täysin samaa vaan lapsille keittelen välillä perunat tai gluteenitonta pastaa. Helpottaa toki kovasti, että oma puoliso noudattaa pääosin samaa linjaa.

Olen koko elämäni ollut siinä luulossa, että en osaa kirjoittaa. Yhtään. Onneksi noin kaksi viikkoa sitten huomasin erehtyneeni ja nyt ollaan jo tässä pisteessä. Valokuvaustakin opettelen vasta, joten olkaa armollisia minulle, yritän kyllä parhaani :).

Lopullinen päätös blogista syntyi eilen 1.3.2013 ja samana iltana rekisteröin verkkotunnuksen ja tänään lauantaina 2.3. blogisivusto on jo artikkeleita vaille valmis. Supersuuren kiitoksen ansaitsee ystäväni ja valmentajakollegani Sandy. Kiitos <3. Ilman sinua blogi olisi vain päänsisäisenä juttuna ja haaveena. Sanoista tekoihin!

Iso kiitos myös inspiroivalle OP-tiimille, kiitti kamut, olette rakkaita <3. Ja Kiitos Kaisa rohkaisusta!

Ja kiitos myös hullunkuriselle perheelleni: lapsilleni Lilille, Kaislalle ja Kallelle ja miehelleni Jussille, jotka joudutte keitoksiani testailemaan. Urheita olette!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: